GOOD POSTER MANIFESTO




Posted by Poco

1. A GOOD POSTER MUST ALWAYS TYPE IN ALL CAPS. A GOOD POSTER KNOWS THAT YELLING MAKES HIS OR HER OPINION MORE VALUABLE.

2. A GOOD POSTER MUST LIKE VIDEO GAMES, MORE SPECIFICALLY JRPGS. KINGDOM HEARTS, FAINARU FANTAJI SEBUN, ETC,. ARE ACCEPTABLE. DOUBLY SO ON WORKING DESGINS JRPGS.

3. A GOOD POSTER MUST BE A LIBERTARIAN. EVERYONE WHO HAS A BACKGROUND IN ANYTHING KNOWS HOW RIGHT AYN RAND WAS.

4. GOOD POSTERS MUST HOLD THE GREATEST CULTURE ON EARTH AS A SACRED COW. THIS CULTURE, THE JAPANESE CULTURE IS NOT TO BE MOCKED.

5. IN ACCORDANCE WITH PART 4, A GOOD POSTER SHOULD KNOW ALL ABOUT THE LATEST ANIMES. A MIND FILLE DWITH ANIME AND AYN RAND IS A STRONG MIND.

6. A GOOD POSTER MUST ACKNOWLEGDE THAT ALL WOMEN ARE "VAPID ****S" WHO DESERVE TO BE "RAPED". FEH, THEY JUST CANT APPRECIATE US.

7. ALL GOOD POSTERS MUST POST A FUNNY PICTURE AT LEAST ONCE A WEEK.

8. ALL GOOD POSTERS ARE ATHEIST. BELIEVING IN *** IS LIKE BELIEVING IN A MAGIC SKY MAN.

9 ALL GOOD POSTERS MUST TRY TO SABOTAGE THOSE WHO MAKE THEM LOOK BAD. THIS IS BY ANY MEANS POSSIBLE.

10. A GOOD POSTER, ABOVE ALL THINGS, KNOWS THAT HE, AS A CREATURE OF THE UTMOST PERFECTION, THAT IS ALWAYS RIGHT, AND THAT FACTS HAVE A LIBERAL BIAS.




Posted by junior senior

*claps* yay!!!! ^.^ *holds up spork*




Posted by Poco

EXAMPLE BAD POST.


Quoted post: Hey there!! My name's Aidan and I'm 18. ^-^ My eye color is blue... And my hair color changes about every week. I'm a big anime/manga fan. I'm reading 5 different series... And haven't watched a full episode of anything in about a month lol. I love video games. ^-^ I like the Harvest Moon series... Even though they get boring SO quickly. -.- Final Fantasy 7, 8, 9, 10, 10-2, 12, Crisis Core, and Rings of Fate. All Kingdom Hearts, Tales of Symphonia: Dawn of the New World, any Legend of Zelda..... Basically rpgs. :p I like mostly any music (except hardcore screamo), but my favorite is alternative rock. Favorite band right now is Lifehouse. I am considered "scene", because I'm emotional, but do not cut. :p I DON'T WEAR PINK, but I love bright sparkly things. And I love to dye my hair.... But not style it crazy. ^-^ I love to draw and sing. And yes, I'm good at both. ^-^ Somedays lol. I like making AMVs and uploading them on YouTube. I'm not sure how good I am, but I like my stuff. I tend to have random moments of hyperness and I'm very random and can change the subject almost instantly without any transitions. Um... Um... Ok I think I'm done now... ^-^

So... Does any one wanna be friends?


GOOD POST


Quoted post: HELLO MY NAME IS AIDEN IM 18. I HAVE ASPERGERS (SELF DIAGNOSED, F'ING DOCTOR DOESN'T THINK IT IS REAL). I LOVE TO PLAY JRPGS. THEY HAVE SOME OF THE GREATEST STORIES EVER TOLD BY MAN, AND SHOULD RIGHTLY BE PRESERVED FOR FUTURE GENERATIONS. I AM A LIBERTARIAN, AND AS SUCH I AM A BIG FAN OF AYN RAND. OBJECTIVISM FTW. I AM UP ON JAPANESSE CULTURE I KNOW WHAT I KAWAII (IN) AND NOT KAWAIII (OUT). I DYE MY HAIR MANY COLORS TO EXPRESS MY DISPLEASURE WITH THE SOCIETY WE ARE NOW LIVING IN (LINKIN F'N PARK FTW). IM SINGLE AND ALWAYS PLAN TO BE AS LONG AS WOMEN ARE VAPID C*NTS. **** THAT THOSE SOULLESS HARPIES CANT SEE MY GENIUS.

I HOPE YOU IDIOTS NOTICE A TRUE GENIUS IN YOUR MIDST.




Posted by Speedfreak

There's a guy on my course called Aiden, he actually has Aspergers, likes JRPGs and wears Ctrl-Alt-Del shirts.




Posted by junior senior

awful fad name.




Posted by BLUNTMASTER X

every nigga on my course who dont have social skills claims to have assburgers well i say **** that **** they lying

real talk poco. this thread owns




Posted by junior senior

poco sends his blessings
in nomine paterius, et fila, et spiritus sanctus, amen




Posted by BLUNTMASTER X

amen

praise the posting lords




Posted by Poco

thread owns.




Posted by Tyler Durden

Poco failed to state that every good poster is to pretend to be at an age in maturity online, that they actually are not.

And to make relative any irrelevances to the subject, as much and as often as possible because a good conversation deserves a good derail.